facebook

Oproep: KNMT zoekt lid voor klankbordgroep cao ziekenhuizen  

Profile picture for user Franc
Franc
van der
Vlugt
1 minuut
St-antonius-ziekenhuis-utrecht-13
We zoeken een lid voor de cao-klankbordgroep voor de cao ziekenhuizen. In december start FBZ met de voorbereidingen voor de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao) omdat de huidige eind maart afloopt.

Wilt u, als tandarts vallend onder de cao ziekenhuizen, meedenken tijdens het cao-proces en invloed uitoefenen op de cao-onderhandelingen? Als vereniging stellen we uw betrokkenheid zeer op prijs!

Betrokkenheid
Via deelname aan de klankbordgroep bent u goed op de hoogte van de ontwikkelingen aan de cao-tafel en kunt u invloed uitoefenen op de nieuwe cao door de onderhandelaars van FBZ te voeden met signalen of ontwikkelingen op de werkvloer. Gedurende het onderhandeltraject houden onderhandelaars de klankbordgroep rechtstreeks op de hoogte van ontwikkelingen achter de schermen.  

Wat betekent dit voor u?
Om de inzet voor de nieuwe cao te bespreken organiseert FBZ begin 2019 een bijeenkomst met de leden van de klankbordgroep. Daaraan nemen leden deel van verschillende (para)medische beroepsverenigingen die bij FBZ zijn aangesloten. Deze bijeenkomst wordt ’s avonds gehouden. Voor broodjes wordt gezorgd. Verder ontvangt u een reiskostenvergoeding.  

Meer weten of aanmelden?
Neem via bureau@fbz.nl contact op met onderhandelaars Rob Koster of José Klerks.

Tandartsen met een cao
Speciaal voor tandartsen die onder een cao vallen heeft de KNMT zich aangesloten bij werknemersorganisatie FBZ. FBZ onderhandelt namens tal van (beroeps)verenigingen over de arbeidsvoorwaarden van een brede groep medici, paramedici en andere hoogopgeleide zorgverleners.

 

 

 

collectieve arbeidsovereenkomst (cao)
ziekenhuizen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen