facebook

Oud-bestuurslid Hans Groeneveld overleden

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Im
Het bestuur en de directie van de KNMT hebben met verslagenheid kennisgenomen van het onverwachte overlijden van Hans Groeneveld, oud-bestuurslid, houder van de Maatschappijpenning en erelid van de voormalige afdeling Utrechtse Heuvelrug. Binnen de KNMT zette Hans zich met name in voor deskundigheidsbevordering.

Zo was hij voorzitter van de commissie Scholing en Kwaliteit, lid van de Stichting Tandarts en Maatschappij en voorzitter van de werkgroep Internationale Zaken. Ook was Hans secretaris van de stichting Nationaal Congres Tandheelkunde 2000 en maakte hij namens de KNMT deel uit van de kamer Tandheelkunde van de Vereniging Samenwerkende Nederlandse Universiteiten. Voor onder meer zijn verdiensten voor de tandheelkunde werd Hans in 2007 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Afbeelding verwijderd.

Hans Groeneveld

We wensen Barbera, kinderen, kleinkinderen, verdere familie, vrienden en collega’s veel sterkte en troost in deze moeilijke periode.

Wolter Brands, Henk Donker, Richard Kohsiek, Joke Kwakman en Erik Markus

verenigingszaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen