facebook

Oud-voorzitter Marten Castelein overleden

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Maarten
De KNMT heeft met leedwezen kennisgenomen van het overlijden van haar erelid Marten Castelein (27 april 1921 - 8 januari 2019).

Castelein  studeerde in 1951 in Utrecht af en vestigde zich in Rotterdam. Tussen 1970 en 1976 was hij voorzitter van de – toen nog – NMT. Tot op zeer hoge leeftijd bleef hij betrokken bij de beroepsorganisatie. Indien enigszins mogelijk nam hij deel aan het traditionele jaarlijkse diner van ereleden en de Apolloniaborrel. Ook was hij een graag geziene gast op de Algemene Vergadering. In 2017, reikte hij daar, 96 jaar oud, nog de Maatschappijpenning uit aan Peter van Hamond. Zelf kreeg hij toen het bij het erelidmaatschap van de KNMT behorende insigne opgespeld, dat hij nooit had ontvangen.

Wij wensen zijn vrouw Leny en verdere familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Wolter Brands, voorzitter
Henk Donker, penningmeester
Richard Kohsiek, lid

Rouwkaart Marten Castelein (pdf)

verenigingszaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen