Praat mee over de KNMT op de afdelingsvergaderingen

06 september 2016

Voorafgaand aan de ingelaste Algemene Vergadering op vrijdag 14 oktober vinden de komende weken in heel Nederland afdelingsvergaderingen plaats. Kom ook en laat uw stem horen!

De afdelingsvergaderingen vinden verspreid door heel Nederland plaats van maandag 19 september tot en met donderdag 29 september. Op deze bijeenkomsten wordt onder andere de agenda van de Algemene Vergadering voorbesproken. Belangrijke onderwerpen zijn  de verenigingsvernieuwing (‘KNMT 2.0’) en de nieuwe klachtenregeling, die er komt vanwege nieuwe wetgeving (wkkgz).

De 201e AV van de KNMT is op vrijdag 14 oktober vanaf 14.00 uur in de Kunsthal in Rotterdam. Wie de AV bezoekt, kan voorafgaand aan de vergadering gratis de tandheelkundige tentoonstelling 'Kwakzalvers en Tandentrekkers' bezoeken.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd om de afdelingsvergaderingen en de AV bij te wonen. Wilt u inspreken op de AV, dan kan dat wanneer  uw afdeling u officieel als stemgerechtigd afgevaardigde aanwijst. Het aanwijzen van afgevaardigden gebeurt in de regel op de afdelingsvergaderingen zelf.

Bekijk de data van de afdelingsvergaderingen (pdf)

Lees meer over:

0 reacties op Praat mee over de KNMT op de afdelingsvergaderingen