Praat mee over de KNMT op de afdelingsvergaderingen

17 mei 2017
Afdelingsvergaderingen AV203

Voorafgaand aan de 203e Algemene Vergadering van de KNMT op vrijdag 23 juni vinden de komende weken in heel Nederland afdelingsvergaderingen plaats. Kom ook en laat uw stem horen!

De afdelingsvergaderingen vinden verspreid door heel Nederland plaats tussen woensdag 24 mei en donderdag 8 juni. Op deze bijeenkomsten wordt onder andere de agenda van de Algemene Vergadering (AV) voorbesproken. Belangrijke onderwerpen zijn de verenigingsvernieuwing (‘KNMT 2.0’) en het instellen van een Raad van Toezicht.

De AV is op vrijdag 23 juni vanaf 13.00 uur in het nieuwe kantoor van de KNMT, ’t Hart in Utrecht (Orteliuslaan 750). Voorafgaand aan de vergadering bent u van harte welkom een kijkje te nemen op het kantoor. Om 11.00 uur is er een rondleiding; vanaf 12.00 is er lunch.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd om de afdelingsvergaderingen en de AV bij te wonen. Wilt u inspreken op de AV, dan kan dat als u een van de afdelingsvergaderingen voorafgaand aan de AV heeft bijgewoond. Stemgerechtigd zijn de afdelingsbestuurders en de andere afgevaardigden die daartoe op de afdelingsvergaderingen zijn aangewezen.

Bekijk de agenda en de vergaderstukken van de AV

Bekijk de data van de afdelingsvergaderingen (pdf)

Lees meer over: Algemene Vergadering (AV)

0 reacties op Praat mee over de KNMT op de afdelingsvergaderingen