Praktijkagenda 2021 in de maak

16 september 2019

Medio oktober verschijnt de Praktijkagenda 2021. In deze agenda kunnen tandartsenpraktijken afspraken met patiënten in 2021 vastleggen. Tandartsen met een Praktijkmodule kunnen de agenda kosteloos bestellen. Gaan de afspraken in uw praktijk digitaal en gebruikt u de agenda niet meer? Zet uw abonnement dan stop en voorkom verspilling en onnodige kosten. 

Er zijn twee varianten van de Praktijkagenda, eentje met afspraken van 10 minuten en eentje met afspraken van 15 minuten.

KNMT-leden met een Praktijkmodule die op de website in ‘Mijn KNMT’ hebben aangegeven de Praktijkagenda (voorheen ‘Patiëntenboek’ geheten) te willen ontvangen, krijgen deze eind oktober automatisch bezorgd. 

Praktijkagenda 2021 ontvangen?

Bent u praktijkhouder en niet geabonneerd op de Praktijkagenda maar wilt u deze voortaan ontvangen? Ga naar ‘Mijn KNMT’, kies ‘Mailings’, maak uw keuze en sla op. Als u uw wijziging vóór 25 september doorgeeft, ontvangt u voortaan automatisch de nieuwste editie. 

Geen Praktijkagenda meer nodig?

Bent u geabonneerd op de Praktijkagenda en wilt u deze niet langer ontvangen? Ga naar ‘Mijn KNMT’, kies ‘Mailings’, maak uw keuze en sla op. U ontvangt dan voortaan geen Praktijkagenda meer.

Praktijkagenda 2020 nabestellen?

De komende Praktijkagenda is voor 2021. Wilt u alsnog de editie voor 2020 ontvangen? Deze kunt u nabestellen voor €22 per stuk.

Praktijkagenda

Total votes: 12
Lees meer over:

0 reacties op Praktijkagenda 2021 in de maak