facebook

Raadpleegfunctie Wlz-indicatie: hoe vraag je het aan

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Wlz
Tandartsen die cliënten in de Wet langdurige zorg (Wlz) behandelen werken sneller als zij de ‘Wlz-indicatie-raadpleger’ gebruiken, onlangs gelanceerd door Vecozo. Om hiervan gebruik te maken, doet u een aanvraag bij Vecozo.

De Wlz-raadpleegfunctie is online dienst van Vecozo

Het instellen van de Wlz raadpleegfunctie – om na te gaan of een cliënt een Wlz indicatie heeft – is een online dienst van Vecozo. U ziet dan direct de status en bespaart tijd op het opzoeken.

De nieuwe functie kan worden ingezien via de Vecozo-website of via de programmatuur van de eigen praktijksoftware. Enkele software-leveranciers – waaronder Exquise – hebben deze applicatie inmiddels in hun dentale software opgenomen.

Aanvraag indienen via Vecozo-website

Om gebruik te maken van de Wlz-raadpleger is het noodzakelijk om hiervoor een aanvraag in te dienen bij Vecozo. Dan moet u als tandarts in 2019 wel een nieuwe aansluitovereenkomst met Vecozo hebben afgesloten of een vernieuwde toegang tot de dienst “Wlz raadpleegfunctie” hebben aangevraagd.  

Meer informatie over het aanvragen van Wlz-raadpleegfunctie

Lees ook: minder administratieve last door meteen inzien Wlz-indicatie

 

VECOZO
Wet Langdurige Zorg (Wlz)

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen