facebook

Route 66 borrel: de bijeenkomst voor KNMT leden van 66+

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
19068 knmt header nieuwsbericht route66
Op vrijdag 25 oktober organiseert de KNMT voor haar leden van 66 jaar en ouder een gezellige bijeenkomst in haar kantoor in Utrecht: de Route 66 borrel.

KNMT voorzitter Wolter Brands ontvangt deze middag zijn (oud)collega’s vanaf 14.30 uur. De gasten krijgen een rondleiding door het nieuwe KNMT-kantoor en kunnen tijdens hun bezoek de verschillende museumstukken uit het Tandheelkundig Museum bekijken.

Gastspreker: kunstdetective Arthur Brand

Kunstdetective Arthur Brand spreekt over kunst en criminaliteit en over zijn avontuurlijke zoektocht naar grote schatten. Hij vertelt spannende en verrassende verhalen waarbij hij zelf betrokken is geweest en die internationaal de pers haalden. De kunstcriminaliteit is goed voor zo'n 8 miljard euro, zo blijkt uit cijfers van de CIA. Die heeft berekend dat het daarmee de derde grootste criminele geldstroom ter wereld is.

 

 

Vanzelfsprekend is er voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten met (oud)collega’s.

De Route 66 borrel is gratis en exclusief toegankelijk voor alle KNMT leden van 66 jaar en ouder.

Meer informatie en aanmelden

scholing

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen