facebook

Scoor KRT-punten met de kennistoets in het NT

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Kennistoets
Wilt u KRT-punten verdienen? Maak dan de kennistoets die hoort bij Nederlands Tandartsenblad van april. In deze toets worden negen vragen gesteld over vier artikelen die in het blad zijn verschenen. Weet u bijvoorbeeld wat het gemiddeld DMFT-getal voor twaalfjarigen in Scandinavische landen is?

De vragen uit de kennistoets kunt u beantwoorden na het lezen van de volgende artikelen:

Aan elke editie van het NT in 2018 is een kennistoets gekoppeld. Per kennistoets kan één KRT-punt verdiend  worden. De toetsvragen moeten online worden ingevuld via www.knmt.nl/scholing/kennistoetsen. De behaalde KRT punten worden door de KNMT bijgeschreven in het KRT-register. In totaal kunt u in 2018 elf KRT-punten verdienen, omdat het NT elf keer verschijnt. Overigens kunt u als KNMT-lid online ook de NT-kennistoetsen invullen uit eerdere NT-edities.

 

kennistoetsen
NT/Dentz

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen