facebook

Speciale Facebookpagina over (mond)zorg voor Syriërs

Profile picture for user Hans Scholten
Hans
Scholten
1 minuut
Handen
Heeft u Syrische vluchtelingen onder uw patiënten? Wijs ze dan op de Facebookpagina SyriërsGezond. Daarop geven duo’s van Syrische en Nederlandse zorgprofessionals, van Pharos en GGD regio Utrecht, samen betrouwbare informatie over gezondheid en zorg in Nederland aan Syrische vluchtelingen.

De informatie wordt zowel in het Arabisch als het Nederlands gegeven. De Facebook-pagina geeft algemene informatie over veel verschillende thema's zoals verzekeringen, gezonde leefstijl, medicatie en ook over tandheelkunde.

Mensen kunnen op de Facebook-pagina SyriërsGezond ook vragen stellen over gezondheid gerelateerde onderwerpen en krijgen antwoord van het team achter de pagina. Sinds de lancering van de pagina in mei 2016 hebben meer dan 9.000 mensen de pagina geliked.

Tandartsen kunnen via het online bestelformulier van Pharos informatiemateriaal aanvragen waarmee ze SyriërsGezond in hun praktijk kunnen promoten.

vluchtelingen
asielzoekers

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen