facebook

Startersgesprek gaat on tour

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Startersgesprek on tour
In juli houdt de Ledenservice startersgesprekken in Amsterdam, Groningen en Nijmegen. Studenten die in de afstudeerfase zitten kunnen zich nu aanmelden voor deze persoonlijke, onafhankelijke adviesgesprekken.

Startersgesprek on tour

De KNMT helpt haar leden die op het punt staan om hun tandartscarrière te starten op weg met persoonlijk en onafhankelijk advies tijdens een startersgesprek. Normaal gesproken vinden deze gesprekken plaats bij de KNMT in Utrecht met 1 of 2 studenten en een accountmedewerker van de ledenservice. Maar deze zomer gaat de Ledenservice naar haar studentleden toe en houdt het startersgesprek op locatie in kleine groepjes van maximaal 4 studenten.

Data en locatie

De startersgesprekken staan op de volgende data gepland:

  • Amsterdam – dinsdag 2 juli
  • Groningen – donderdag 4 juli
  • Nijmegen – woensdag 10 juli

Wat is een startersgesprek?

Tijdens het startersgesprek vertellen de accountmedewerkers van de ledenservice wat studenten moeten regelen zodat ze goed voorbereid en zonder zorgen als tandarts aan de slag kunnen. Zo komen de voor- en nadelen van de verschillende samenwerkvormen aan bod en leggen ze uit welke verzekeringen ze moeten afsluiten en waarom. Ook vertellen ze welke afspraken ze moeten maken met een werk- of opdrachtgever en hoe het precies zit met (verplichte) bij- en nascholing.

Startersgesprek in Utrecht

Studenten die niet aanwezig kunnen zijn op bovengenoemde data of die liever een 1-op-1-gesprek hebben, zijn van harte welkom op het KNMT kantoor in Utrecht. Zij kunnen per e-mail of telefonisch (030 6076 380) een afspraak maken met de ledenservice.

Meer informatie en aanmelden KNMT Startersgesprek on tour

Ledenservice
ledenvoordelen
starten
starters
studenten

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen