facebook

Stem op DHIN: genomineerd voor NRC Charity Awards 2018

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
2 minuten
Dental-health-international-nederland-323-57859
Dental Health International Nederland (DHIN) behoort tot de 21 genomineerden voor de NRC Charity Awards, waarvoor dit jaar ruim 300 inzendingen waren. De in 2011 door NRC Handelsblad in het leven geroepen prijs is bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs.

Voor elk van de twintig genomineerde goede doelen is door studenten van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam een advertentiecampagne ontworpen. De boodschap van die van DHIN luidt: ‘Leren schrijven door je tanden te poetsen’. De boodschap in de advertentie is met tandpasta geschreven. In de periode van maandag 16 juli tot en met maandag 13 augustus worden de advertenties van alle 21 campagnes eenmaal gepubliceerd in NRC Handelsblad en de bijbehorende banner op nrc.next.

Brush, Wash & Smile

De advertentie van DHIN is ontworpen om aandacht te vragen voor de campagne ‘Brush, Wash & Smile. De boodschap hiervan is simpel: hoe meer kinderen in lagelonenlanden leren om twee keer per dag hun tanden te poetsen met fluoride tandpasta én na toiletgebruik en voor het koken en eten de handen te wassen, hoe minder kinderen op school uitvallen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen in lagelonenlanden de helft vaker op school aanwezig zijn als ze hun tanden poetsen en hun handen wassen. In veel lagelonenlanden is dit echter nog niet vanzelfsprekend.

Prijsuitreiking 28 augustus

De advertentiecampagnes worden beoordeeld door een vakjury op vormgeving, het gebruik van beeld en de kracht van de boodschap. Ook lezers van de krant wordt om hun voorkeur gevraagd. Wie in de ogen van de publieks- en van de vakjury de winnaars van de NRC Charity Awards 2018 zijn, wordt op dinsdag 28 augustus bekendgemaakt. De winnaars krijgen advertentieruimte in NRC Handelsblad en op nrc.next om hun boodschap uit te dragen.

Breng ook uw stem uit!

Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat de boodschap van DHIN landelijk wordt uitgedragen. Ook u kunt daaraan bijdragen: door uiterlijk 17 augustus – hier uw stem uit te brengen.
 

 

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen