facebook

Tekentermijn VGZ zorgovereenkomsten verlengd tot en met 15 december 2019

Profile picture for user Franc
Franc
van der
Vlugt
1 minuut
Vgz
In 2020 biedt VGZ zorgovereenkomsten aan voor Tandprothetische zorg, Angst, sedatie & narcose en Jeugdtandverzorging. In hun inkoopbeleid leest u dat deze zorgovereenkomst(en) uiterlijk 31 oktober 2019 geretourneerd moeten worden. De zorgverzekeraar heeft besloten deze tekentermijn te verlengen tot en met 15 december 2019.

Tekentermijn zorgovereenkomsten verlengd tot en met 15 december 2019

VGZ heeft het signaal ontvangen dat nog niet voor alle praktijken de juiste autorisatie in het Zorginkoopportaal van VECOZO geregeld is. Dit zou betekenen dat de zorgovereenkomst(en) niet tijdig ondertekend kunnen worden. Daarom heeft VGZ besloten de tekentermijn te verlengen tot en met 15 december 2019.

Vermelding als gecontracteerd zorgaanbieder voor VGZ verzekerden

Is uw autorisatie (reeds) geregeld en ondertekent u uiterlijk 31 oktober 2019 uw zorgovereenkomst(en)? Dan wordt u - bij de publicatie van VGZ polisvoorwaarden (d.d. 12 november 2019) – vermeld als gecontracteerd zorgaanbieder in de VGZ Zorgzoeker. Zo weten VGZ verzekerden dat ze bij u als zorgaanbieder in 2020 recht hebben op volledige vergoeding van de overeengekomen behandelingen (uitgezonderd de wettelijke eigen bijdrage).

Ondertekent u na 31 oktober 2019 uw VGZ zorgovereenkomst(en), maar nog vóór de nieuwe tekentermijn? Dan wordt u uiterlijk binnen 3 weken vermeld als gecontracteerd zorgaanbieder in de VGZ Zorgzoeker.

zorgverzekeraars

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen