facebook

Themanummer: NT in het teken van starters

Profile picture for user 426538
Laura
van
Paesschen
2 minuten
CoverNT6
In het Nederlands Tandartsenblad (NT) van juni staat de startende tandarts centraal. Zo komt in het themanummer het startersgesprek van de KNMT aan bod, is er aandacht voor de leergang Thuis in de Nederlandse mondzorg en lees je over de laatste loodjes in de startende praktijk van tandarts Manouchehr.

In het artikel over het startersgesprek lees je de ervaringen van de twee startende tandartsen Suzanne Verhaar (27) en Maaike Zwijgers (23). Beide komen bij de KNMT langs voor een startersgesprek, waar ze wegwijs worden gemaakt in de wereld van BIG-registraties, AGB-codes, administratie en pensioenen. Zien ze aan het eind door de bomen het bos weer? 

Startersgesprek on tour

Startende tandartsen zijn altijd bij de KNMT in Utrecht welkom voor een startersgesprek, maar in juli komt de beroepsorganisatie naar ze toe. Op 2 juli (Amsterdam), 4 juli (Groningen) en 10 juli (Nijmegen) doet het KNMT-event Startersgesprek on tour de drie opleidingssteden aan. Ben je zesdejaars student tandheelkunde, dan kun je je er gratis voor aanmelden.

Thuis in de Nederlandse mondzorg

In het artikel over de leergang Thuis in de Nederlandse mondzorg gaan we langs bij de praktijk van Hans Prakken in Emmen, die verschillende buitenlandse tandartsen in zijn praktijk heeft werken. Wat zijn hun ervaringen, hoe bouwen ze een band met hun patiënten op en waarin verschilt het werken in Nederland met het werk in hun thuisland? 

Serie met praktijkstarter Manouchehr

De artikelen uit het NT lees je hier. Hier vind je ook de artikelen uit de serie met Sepand Manouchehr, die in Lichtenvoorde zijn eigen praktijk is gestart.

Blader door de NT-startersspecial

buitenlands gediplomeerden
buitenlandse tandartsen
loopbaan
starten
starters

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen