Tweede editie Medisch Ondernemen LIVE op komst

02 mei 2018
Medisch Ondernemen LIVE

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018 vindt de tweede editie van MedischOndernemen LIVE plaats in Houten. MedischOndernemen LIVE is speciaal gericht op ondernemen en samenwerken in de eerstelijnszorg. Er zijn drie themapleinen, waaronder een voor de mondzorg. Daarnaast is er een breed programma met sprekers, trends, stands, praktische sessies en masterclasses. Dit alles toegespitst op de vragen waar ondernemers in de eerste lijn tegenaan lopen. Vorig jaar kwamen honderden tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten naar deze beurs.

De KNMT is een van de hoofdparticipanten in MedischOndernemen LIVE. KNMT-leden kunnen daarom een gratis toegangskaart t.w.v. €50,- bestellen:

Bent u lid van de KNMT en wilt u als gast van de KNMT naar Medisch Ondernemen LIVE? Ga naar de website van MedischOndernemen en bestel uw toegangskaart met code 102!

Tijdens de beurs biedt de KNMT bezoekers onder andere de masterclass 'Praktijk op orde', over het borgen van de kwaliteit in de mondzorgpraktijk aan. Daarnaast geeft klachtenfunctionaris Stan Banus een presentatie over omgaan met klachten. Ook is de vereniging aanwezig met een stand. 

Alles over MedischOndernemen LIVE

Speciaal voor startende tandartsen organiseert de KNMT als 'side event' van MedischOndernemen LIVE 'KNMT for starters'.
Total votes: 70

0 reacties op Tweede editie Medisch Ondernemen LIVE op komst