Uit de Media 05-06-2018

05 juni 2018

Vandaag in Uit de Media: Tandartspraktijk Dentalis introduceert nieuwe behandelmethode, Hoe kunt u komen tot regionale samenwerking?, Zwangerschapsverlof in de (mondzorg)praktijk, Column: Het Stukje van de Week door Marten Blom, In dit nieuwe mini-ziekenhuis worden ouderen wél beter

 

Tandartspraktijk Dentalis introduceert nieuwe behandelmethode (westfriesezaken.nl)

Hoe kunt u komen tot regionale samenwerking? (dentalinfo.nl)

Zwangerschapsverlof in de (mondzorg)praktijk (dentalinfo.nl)

Column: Het Stukje van de Week door Marten Blom (harlingercourant.nl)

In dit nieuwe mini-ziekenhuis worden ouderen wél beter (Volkskrant)

 

Tandartspraktijk Dentalis introduceert nieuwe behandelmethode

Tandartspraktijk Dentalis introduceert als één van de eerste praktijken in Nederland een nieuwe behandelmethode voor kinderen. De praktijk stapt af van de welbekende zes maanden controle en is gestart met een nieuwe methode. En met succes. ‘Uit onderzoek blijkt dat kinderen middels deze methode tot 70 procent minder gaatjes krijgen’, vertelt Melanie Nieuweboer van Tandartspraktijk Dentalis aan Westfriese Zaken.

Bron: westfriesezaken.nl, 04-06-2018

Top

 

Hoe kunt u komen tot regionale samenwerking? 

Veel mondzorgprofessionals zouden graag interprofessioneel werken, maar weten niet hoe ze dit moeten realiseren. Regionale samenwerking kan leiden tot een kostenreductie voor de patiënt. Marc Bruijnzeels legde tijdens het congres MedischOndernemenLive uit welke stappen ondernomen moeten worden bij het aangaan van een regionale samenwerking.

Bron: dentalinfo.nl, 04-06-2018

Top

 

Zwangerschapsverlof in de (mondzorg)praktijk 

Wanneer een werknemer in uw praktijk zwanger wordt ontstaan er voor zowel werknemer als werkgever verschillende rechten en plichten. Waar dient u allemaal rekening mee te houden? Enkele tips en tricks.

Bron: dentalinfo.nl, 04-06-2018

Top

 

Column: Het Stukje van de Week door Marten Blom

Op het moment dat u dit leest, ben ik aan het herstellen van een bezoek aan de mondhygiëniste. Toen ik daar voor het eerst naartoe ging, verdoezelde ik dat door te zeggen dat ik naar de tandarts ging.

Bron: harlingercourant.nl, 01-06-2018

Top

 

In dit nieuwe mini-ziekenhuis worden ouderen wél beter

Voor ouderen die acuut opgenomen moeten worden, is er vanaf vandaag een nieuwe voorziening: de Wijkkliniek. En daar staat centraal: ‘Wat heeft iemand nodig om straks weer thuis te functioneren?’

Bron: Volkskrant, 03-06-2018

Top

0 reacties op Uit de Media 05-06-2018