Uit de Media 06-08-2018

06 augustus 2018

Vandaag in Uit de Media: Tandarts, Daarom ben jij bang voor de tandarts, Wat is een wortelkanaalbehandeling en wat kost het?, Baby van twaalf dagen oud moet tand laten verwijderen

 

Tandarts (pzc.nl)

Daarom ben jij bang voor de tandarts (fashionchick.nl)

Wat is een wortelkanaalbehandeling en wat kost het? (gezondheidenco.nl)

Baby van twaalf dagen oud moet tand laten verwijderen (nieuwsblad.be)

 

Tandarts

Column Margot Verhaagen: Er zijn niet veel dingen waar ik bang voor ben, behalve dan voor de tandarts. Je overgeven aan een hoop instrumenten die vaak vreselijke geluiden maken en op plekken in je mond komen die niet makkelijk bereikbaar zijn: Aarrghh.

Bron: pzc.nl, 04-08-2018

Top

 

Daarom ben jij bang voor de tandarts

Er zijn veel mensen bang voor spinnen. Maar er zijn blijkbaar nog meer mensen bang voor de tandarts. Gelukkig kan je iets aan die angst doen, en wij kunnen je daarbij helpen!

Bron: fashionchick.nl, 05-08-2018

Top

 

Wat is een wortelkanaalbehandeling en wat kost het?

Veel mensen zien erg op tegen een wortelkanaalbehandeling. Dit vanwege de horrorverhalen die rondgaan. Helaas is deze behandeling wel erg belangrijk; een onbehandelde ontsteking in het wortelkanaal is namelijk nog een stúk pijnlijker. Moet je naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling – of denk je deze nodig te hebben? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de behandeling én de (eventuele) kosten.

Bron: gezondheidenco.nl, 04-08-2018

Top

 

Baby van twaalf dagen oud moet tand laten verwijderen

Een tandarts uit de Engelse stad Plymouth heeft deze week de jongste patiënte ooit over de vloer gekregen. Hij moest immers een tand verwijderen bij een pasgeboren meisje van amper twaalf dagen oud.

Bron: nieuwsblad.be,03-08-2018

Top

0 reacties op Uit de Media 06-08-2018