facebook

Uitvoering regeling zorg asielzoekers over naar RMA Healthcare

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Handen diversiteit migranten
De uitvoering van de regeling voor medische zorg aan asielzoeker wordt vanaf 1 januari 2018 uitgevoerd door Arts en Zorg in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar. Ze doen dat onder de naam RMA Healthcare. RMA Healthcare neemt het stokje over van Menzis/MCA.

Als gevolg van deze verandering, wijzigen met name contactgegevens. Tandartsen die een contract met Menzis/MCA hadden, zijn benaderd door RMA Healthcare met de vraag of ze in 2018 opnieuw asielzoekers willen behandelen.

Declaraties van asielzoekers die voor 1 januari 2018 tandheelkundige zorg krijgen, dienen aan Menzis gestuurd te worden. Vanaf 1 januari 2018 kunnen alleen tandartsen die een overeenkomst voor asielzoekers met RMA Healthcare hebben de zorg declareren.

Alles over mondzorg voor asielzoekers

asielzoekers

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen