facebook

Vacature: klachtenfunctionaris mondzorg

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Brug
De KNMT is op zoek naar een klachtenfunctionaris zorg die een brug slaat tussen klager en tandarts of praktijkhouder. Het gaat om een functie voor 36 uur, die ook door 2 parttimers ingevuld kan worden.

Wij zoeken niet meer verder want we hebben onze klachtenfunctionaris gevonden!

Sterk in gesprekken en goede luistervaardigheid gewenst

Als klachtenfunctionaris van de KNMT kom je op effectieve wijze tot oplossingen tussen tandarts en patiënt en ben je ijzersterk in gespreksvoering. Je bent ook in staat om zelfstandig een klachtbemiddelingstraject te begeleiden. Van nature ben je positief ingesteld, integer en kan je goed luisteren. 

Ruimte voor initiatief en ontwikkeling

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

We waarderen het enorm als je dit nieuwsbericht deelt in je netwerk en ons zo meehelpt in het vinden van de ideale kandidaat!

vacatures

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen