facebook

Vacature: medewerker KNMT Ledenservice

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Dsc 0511
De KNMT is op zoek naar een medewerker ledenservice die de meest uiteenlopende vragen beantwoordt van haar leden en hen met stip op nummer 1 zet. Het gaat om een functie van 32 tot 36 uur.

Sterk in samenwerken, toont initiatief en denkt in oplossingen 

Als medewerker ledenservice informeer en adviseer je leden telefonisch en per e-mail, maar je ontmoet ze ook op de evenementen die de KNMT (mede) organiseert. Het werkt in je voordeel als je kennis van ondernemingsrecht en/of fiscaalrecht hebt. Van nature denk je in oplossingen, toon je initiatief en werk je graag samen om een nóg beter resultaat te halen. 

Werken met enthousiaste professionals

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

vacatures

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen