facebook

Vecozo wil nieuwe aansluitovereenkomst met alle zorgverleners

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Connection
Tandartsen die bij Vecozo zijn aangesloten moeten een nieuwe aansluitovereenkomst tekenen. Dit is nodig omdat Vecozo in de loop der jaren is gegroeid en de nodige wet- en regelgeving is veranderd. De KNMT kan zich in de nieuwe overeenkomst vinden.
Zorgaanbieder krijgt uitnodiging per mail

Alle 50.000 aangesloten zorgaanbieders in Nederland worden gefaseerd benaderd voor de nieuwe overeenkomst. Bent u als tandarts(-specialist) aangesloten bij Vecozo? Dan kunt u een uitnodiging per e-mail ontvangen om het aanmeldproces te doorlopen om zo uw aansluitovereenkomst te vernieuwen. In dit proces worden ook de tekenbevoegde en hoofdcontactpersoon geïdentificeerd.

Vragen en antwoorden

De website van Vecozo geeft een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden over de overeenkomst.  Voor vragen kunnen tandartsen ook contact opnemen met supportafdeling van Vecozo: telefoon 013-4625641.

contracten
VECOZO

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen