facebook

Veilig gegevens uitwisselen in de mondzorg, maar hoe?

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Knmt klachtenregeling
Hoe kun je als tandarts veilig en met respect voor de privacy van patiënten gegevens uitwisselen met andere zorgverleners? De KNMT is druk bezig met het inventariseren van de mogelijkheden en hoort ook graag over uw ervaringen.

Om te stimuleren dat er efficiënte oplossingen komen die geïntegreerd werken met praktijksoftware, praat de KNMT met diverse softwareleveranciers en ontwikkelaars van ondersteunende diensten. Ook horen we graag van leden welke initiatieven in het land spelen, bijvoorbeeld ziekenhuizen die om veilige digitale gegevensuitwisseling mogelijk te maken. Uw input kan helpen om ervoor te zorgen dat gekozen oplossingen straks overal passen. Laat ons weten wat er in uw regio speelt en met welke systemen er gewerkt wordt: neem contact op met Ledenservice.

Binnenkort start voor Robadent- en Exquise-gebruikers de mogelijkheid om veilig medicatie voor te schrijven en interacties te checken, via meaMedica | dental. KNMT-leden die met deze systemen werken, kunnen dit systeem een maand gratis uitproberen. Op het KNMT-jaarcongres bieden we u graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij een aantal nieuwe ict-mogelijkheden die aan uw softwaresysteem kunnen worden gekoppeld, waaronder meaMedica | dental.
 

informatie- en communicatietechnologie (ICT)

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen