Vektis-Standaardisatiewebsite vernieuwd

01 februari 2018

De Vektis-Standaardisatiewebsite is vanaf 1 februari vernieuwd. De site is onderdeel van de website vektis.nl en biedt alle informatie over standaarden, codelijsten, gegevenselementen en retourinformatie. De site is te vinden via  vektis.nl/streams/standaardisatie.

De Vektis-Standaardisatiewebsite is vanaf 1 februari vernieuwd. De site is onderdeel van de website vektis.nl en beidt alle informatie over standaarden, codelijsten, gegevenselementen en retourinformatie. De site is te vinden via  vektis.nl/streams/standaardisatie.

In het nieuwe portaal op de site is het mogelijk te zoeken en filteren op standaarden en zijn de navigatie-opties verbeterd. Verder worden overzichtelijke pagina’s geboden met selectiemogelijkheden binnen standaarden, codelijsten en gegevenselementen. Ook is er een pagina met veelgestelde vragen en antwoorden aangaande Vektis Standaardisatie in het declaratieproces, onder andere met infographics.

Daarnaast is er een retourinformatiepagina, speciaal gericht op vragen over de retoursystematiek binnen het declaratieproces, met duidelijke informatie over de daarbinnen gebruikte retourcodes.

De site heeft ook een nieuw mailadres: standaardisatie@vektis.nl.

 

0 reacties op Vektis-Standaardisatiewebsite vernieuwd