Verlengd: korting op ZorgMail voor KNMT-leden

12 januari 2017

Wilt u veilig gegevens van uw patiënten uitwisselen met collega’s? Dan raadt de KNMT u ZorgMail aan. Het kortingsaanbod voor leden van de KNMT is nu verlengd tot en met 31 juli 2017.

Voor ZorgMail is als oplossing gekozen in overleg met de softwareleveranciers in de branche. Er zijn dan ook al veel systemen met Zorgmail gekoppeld. KNMT-leden die zich voor 31 juli 2017 aanmelden, profiteren van € 126,50 korting op de aansluitkosten van ZorgMail.

Met een aansluiting op ZorgMail kunt u niet alleen veilig informatie uitwisselen binnen de mondzorg, maar ook met kaakchirurgen, huisartsen en apothekers.

Wat houdt de samenwerking met ZorgMail in:

  • Korting: KNMT-leden kunnen zich nu voor € 100,00 aansluiten bij ZorgMail. Normaal kost aansluiten € 226,50.
  • Per maand betaalt u € 15,23 exclusief BTW. U kunt dan met maximaal 5 zorgverleners van uw praktijk onbeperkt berichten uitwisselen met collega’s en andere zorgverleners.
  • ZorgMail is al met veel softwaresystemen in de mondzorg gekoppeld. Hierdoor kunt u rechtstreeks uit uw systeem veilig informatie uitwisselen.
  • Gegarandeerd goede afspraken en overeenkomsten met de aanbieders van ZorgMail, zodat de overeenkomsten voldoen aan alle huidige wet- en regelgeving op het gebied van privacy en dataverwerking.

Naar de aanbieding voor ZorgMail

Lees meer over:

1 reactie op Verlengd: korting op ZorgMail voor KNMT-leden