Vierde Congres Praktijk Anno Nu op komst

11 juli 2017
Congres Praktijk Anno Nu

Op 9 december organiseert de KNMT samen met MedischOndernemen en de VvAA voor de vierde keer het Congres Praktijk Anno Nu. Op dit congres wordt u in één dag bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen voor mondzorgpraktijken in 2018.

Alle (niet-medische) aspecten van uw praktijk komen daarbij aan bod: personeel, praktijkorganisatie, patiënt en privacy. De onderwerpen zijn gekozen op basis van een onderzoek onder praktijkhouders naar hun belangrijkste vragen over praktijkvoering.

Op het programma staan onder andere lezingen over hoe u in 1 minuut prettiger patiëntcontact krijgt en wat u kunt doen om uw gastheerschap te verbereren. Ook zijn er verschillende praktische workshops, zoals over werken onder de Wkkgz, anticiperen op een bezoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en veilig omgaan met patiëntgegevens.

Deelnemen aan Praktijk Anno Nu kost €345,-. KNMT-leden krijgen een ledenkorting van €50,- en betalen het gereduceerde tarief van €295,-. Het congres vindt plaats in het kantoor van de KNMT en de VvAA in Utrecht.

Meer informatie over het Congres Praktijk Anno Nu

Direct aanmelden

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

Lees meer over: congressen

0 reacties op Vierde Congres Praktijk Anno Nu op komst