facebook

Volg het webinar ‘Herziene richtlijn radiologie’ op 10 oktober!

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Rontgen 2
Wat moet u allemaal regelen om te voldoen aan de herziene richtlijn Tandheelkundige radiologie? Tijdens het online webinar van de KNMT Academy op 10 oktober komt u alles te weten over de wijzigingen in de richtlijn  en hoe u deze doorvoert in uw praktijk.

Het online webinar wordt gegeven door dr. Erwin Berkhout, stralingsdeskundige en voorzitter van de sectie Orale Radiologie van ACTA. Hij gaat in op de wijzigingen in de richtlijn Tandheelkundige radiologie, die door de KNMT is herzien op basis van het Besluit Basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (Bbs), die op 6 februari 2018 in werking trad.

Aan de orde komt de betekenis van de herziene richtlijn voor de tandartspraktijk, zodat u goed voorbereid aan de slag kunt met de implementatie ervan in uw praktijk. Tijdens het webinar kunt u direct online vragen stellen aan deskundige Berkhout over het onderwerp.

Direct aanmelden

Het webinar is exclusief voor KNMT-leden, die het gratis kunnen volgen.

Meer informatie cursus

 

radiologie

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen