facebook

Webinar over de nieuwe arbeidsmarkt gemist?

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
2 minuten
Op de schop veranderen
Als gevolg van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, die ingaat op 1 januari 2020, gaat de arbeidsmarkt fors op de schop. Ook in de mondzorg zullen de gevolgen aanmerkelijk zijn. Wilt u het naadje van de kous weten? Bekijk het speciale webinar van de KNMT terug of kom naar een van de speciale workshops.

Webinar Wet Arbeidsmarkt in Balans terugkijken

De regering beoogt met de nieuwe wet de kosten en risico’s tussen vast- en flexwerk te verkleinen, waardoor er een betere balans op de arbeidsmarkt ontstaat. Een van de belangrijke maatregelen die erin staan zijn dat werknemers voortaan drie jaar lang op een tijdelijk contract mogen werken (is nu 2 jaar). Ook mag ontslag voortaan als er sprake is van een optelsom van omstandigheden maar heeft een werknemer wel vanaf de eerste dag van het dienstverband recht op een transitievergoeding. Oproepkrachten krijgen meer rechten en de hoogte van de WW-premie wordt door de nieuwe wet afhankelijk van het soort contract. 

Nog vragen? Kom naar de workshop

De KNMT ondersteunt haar leden actief bij het implementeren van de nieuwe wet. Zo zal onder andere de KNMT Arbeidsvoorwaardenregeling 2020 en de online tool waarmee u contracten afsluit worden aangepast aan de nieuwe regelgeving. Als u graag face-to-face bijgepraat wilt worden of nog vragen heeft, kom dan naar een van de workshops van de KNMT Academy. De workshops kosten € 50,- (alleen voor KNMT-leden of teamleden van KNMT-leden).

Datum Plaats Aanmelden
Maandag 21 oktober, 19 uur Eindhoven Meld u aan
Maandag 11 november, 19 uur Utrecht Meld u aan

 

personeelszaken
praktijkhouders
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen