facebook

Wegens grote belangstelling: extra cursussen Agendaplanning

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Agendaplanning
Ze waren erg snel vol, de cursussen Agendaplanning die de KNMT Academy dit jaar organiseert. Omdat we zoveel mogelijk willen voorkomen dat leden achter het net vissen, zijn er nu drie extra cursusdata gepland.

In de cursus Agendaplanning van de KNMT Academy worden de basisprincipes en valkuilen rondom een effectieve agendaplanning besproken.

Focus op optimale planning

Cursusleider Alexander Tolmeijer legt de focus daarbij op zowel het maken van een optimale planning als op de mondelinge vaardigheden die nodig zijn om je aan deze planning te houden. En natuurlijk gaat hij ook bekende valkuilen niet uit de weg, zoals no shows en andere gaten in de agenda. Verder komt ter sprake hoe een eigen flow en ritme in de agenda kan worden aangebracht, en hoe deze gemakkelijk en visueel handig kan worden gemaakt.

Nieuwe data en locaties

  • Woensdag 8 mei van 19.00 - 21.30 uur in Breda
  • Woensdag 2 oktober 19.00 - 21.30 uur in Arnhem
  • Woensdag 13 november 19.00 - 21.30 uur in Heerenveen

Schrijf u in

Bekijk het totale aanbod van de KNMT academy

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen