facebook

Ziektekosten verzekeren met korting via de KNMT?

Profile picture for user Hans Scholten
Hans
Scholten
1 minuut
Zieke vrouw met kruik
Ook in 2022 kunnen KNMT-leden zich tegen een gereduceerd tarief verzekeren voor ziektekosten. Aon en VvAA bieden 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 10 tot 15% korting op aanvullende verzekeringen.

Aon biedt onder het eigen merk de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Bij een naturapolis krijg je alleen de volledige vergoeding als je wordt behandeld door een gecontracteerde zorgverlener. Bij een restitutiepolis kun je altijd zelf je behandelaar kiezen. De zorgverzekering van VvAA, die wordt uitgevoerd door ONVZ, is een restitutiepolis. Ook via Aon kun je kiezen voor een restitutiepolis van ONVZ.

VvAA compenseert eigen risico bij corona

VvAA compenseert ook in 2022 het verplichte eigen risico van 385 euro voor zorgverleners die als gevolg van hun werk zijn getroffen door het coronavirus.

Gratis tandongevallenverzekering bij Aon

Bij Aon is nieuw dit jaar is al haar verzekerden een gratis tandongevallenverzekering tot €22.500 krijgen. Daarnaast is bij Aon speciaal voor KNMT-leden de benodigde medische acceptatie voor de aanvullende ONVZ-pakketten Optifit en Tandfit B vervallen.

Polisvoorstel voor bestaande verzekerden

KNMT-leden die zich hebben verzekerd bij een van deze twee verzekeraars hebben intussen een nieuw polisvoorstel ontvangen op basis van de eerder gemaakte persoonlijke keuzes. 

Overstappen kan tot 1 februari, opzeggen tot 31 december

Wie overweegt over te stappen naar een andere zorgverzekering dat doen tot 1 februari. Je oude verzekering moet je dan wel uiterlijk 31 december hebben opgezegd.

Bekijk de kosten en voorwaarden voor zorgverzekeringen met KNMT-ledenkorting

 

ledenvoordelen
ziektekostenverzekering

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen