facebook

ZZP dag 2018: mis het niet

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
27418 zzp dag banner 728x400px
Speciaal voor zzp-tandartsen organiseert de KNMT op zaterdag 17 november in Utrecht de zzp dag. Geef je imago en kennis een update met ons thema ‘Mondzorg beeldbepalend’.

Programma van plenaire en keuzelezingen

Het programma duurt van 10.00 tot 15.00 uur en bestaat uit plenaire en keuzelezingen. Zo vertelt Niek Opdam tijdens de lezing Cariëslaesies: boren of monitoren over waar de grens ligt van restauratief ingrijpen. Digital Smile Design is hot, maar hoe werkt het nou precies? Wanneer is het toepasbaar en heeft het daadwerkelijk een meerwaarde? Tijdens de lezing van Maarten Bekkers en John van der Starre krijgen de deelnemers antwoord op deze en vele andere vragen. Ook is er aandacht voor het persoonlijke imago en kom je als zzp’er te weten hoe het brein van de patiënt beslissingen neemt en hoe je die kunt beïnvloeden.

De zzp dag is daarnaast de uitgelezen kans om collega’s en vakgenoten te ontmoeten en samen bij te praten. Deelname is gratis voor KNMT-leden; niet-leden betalen 250 euro.

Meer informatie en aanmelden

evenementen
zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers)
ZZP-dag

Recent nieuws

Coronavirus
79 minuten

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen