Presentatie kinderboek 'Wiwi wit - het leven van een kindertand'

08 september 2017
Amsterdam

Op 8 september vanaf 16.00 uur wordt het nieuwe Gouden Boekje 'Wiwi wit - het leven van een kindertand' gepresenteerd in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam.

In ‘Wiwi Wit – het leven van een kindertand’ raken kinderen van 4-8 jaar, de doelgroep waarin een optimale mondverzorging van jongs af aan dient te worden gestimuleerd, op een leuke manier vertrouwd met tandarts en mondhygiënist en wordt vooral het belang van napoetsen benadrukt.

Het boekje komt er op initiatief van mondhygiënisten Yvonne Buunk-Werkhoven en Dagmar Else Slot. Het is geschreven en geïllustreerd door Marion Bloem.

Een Gouden Boekje is voor velen een ‘oude bekende’. Het eerste Nederlandse Gouden Boekje, 'Pietepaf, het circushondje', verscheen in 1953. Momenteel geeft uitgeverij Rubinstein de boekjes uit. De stevige, gekartonneerde boekjes met een gouden rug en de verhaaltjes zijn voor kleuters en peuters heel makkelijk te hanteren.

De beroepsverenigingen in de mondzorg, NVM-mondhygiënisten, Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), ondersteunen het initiatief.

Het boekje 'Wiwi Wit – het leven van een kindertand’ is vanaf september 2017 via de (online) boekhandel verkrijgbaar.

Wilt u de presentatie bijwonen? De toegang is gratis!

Meld u aan voor de presentatie van 'Wiwi wit - het leven van een kindertand'

Andere evenementen

21 januari 2022
Online
25 januari 2022
Webinar
26 januari 2022 tot 02 februari 2022
Online
01 februari 2022
Webinar
01 februari 2022
Webinar
07 februari 2022
Online