Dental Runners

Dental Runners is een hardloopteam van tandartsen, kaakchirurgen, orthodontisten en studenten Tandheelkunde. Jaarlijks doet het team mee aan de Roparun, een estafetteloop in het pinksterweekend van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Met hun deelname brengen de lopers geld bijeen voor mensen met kanker. 

De KNMT is samen met de ANT hoofdsponsor van Dental Runners.

Steun Dental Runners

Tandartsen voor kankerpatiënten: dat is het motto van Dental Runners. En hoe meer steun ze uit de tandheelkundige wereld krijgen, hoe groter de steun die ze kankerpatiënten kunnen bieden. Dental Runners halen daarom elk jaar voorafgaand aan de Roparun op verschillende manieren zo veel mogelijk (toezeggingen voor) donaties op. Tandartsen voor kankerpatiënten: dat is het motto van Dental Runners. En hoe meer steun ze uit de tandheelkundige wereld krijgen, hoe groter de steun die ze kankerpatiënten kunnen bieden. Dankzij een donatie van Dental Runners is onder andere het speciale kookboekje 'Als eten even moeilijk is' voor patiënten met hoofd-halskanker tot stand gekomen.

Over de Roparun

Aan de Roparun doen jaarlijks ruim 300 teams aan mee, bestaande uit zo’n 25 personen (lopers en ondersteuning). Sinds 1992 is al meer dan 62 miljoen euro voor kankerpatiënten bijeen gelopen. Dental Runners doen mee sinds 2012.

Doe mee!

Wilt u meedoen met team Dental Runners? Of wilt u Dental Runners als sponsor ondersteunen? Neem contact op!

Of kom 24 maart 2017 naar het congres Topsport en mondblessures in Rotterdam. De opbrengst van dit congres komt ten goede aan Dental Runners.

Volg Dental Runners

Bent u nieuwsgierig naar de belevenissen van het team? Volg Dental Runners op Facebook