Hulp bij vacatures, cv's, instellingen en inloggen

Bekijk hier een aantal aanwijzingen die het werken met de website duidelijker maken.

Vacature bewerken of verwijderen

Bij het plaatsen van een vacature sturen wij een e-mail naar het opgegeven adres in de vacature. Daarin staat een link om uw vacature terug te bewerken of verwijderen (u moet daarvoor ingelogd zijn).

Om via de website te bewerken of verwijderen, gebruikt u het overzicht van vacatures:

  • Zoek de vacature op op knmt.nl/vacatures.
  • Filter op provincie en functie en andere criteria, om zo weinig mogelijk resultaten te zien, waar uw eigen vacature tussen staat.
  • Klik op uw vacature om erheen te gaan.
  • Op uw vacature ziet u bovenaan een oranje knop 'bewerken', klik daarop.
  • U ziet de velden van de vacature en kunt u deze eventueel wijzigen.
  • Scroll helemaal naar beneden op de pagina en u ziet de knoppen voor 'opslaan' en 'verwijderen'.

    Daarmee kunt u de vacature verwijderen, of een aangepaste vacature opslaan.

CV bewerken of verwijderen

Om uw eigen cv te bewerken of te verwijderen, zoekt u het op op knmt.nl/cvs. Filter op provincie en functie en andere criteria, om zo weinig mogelijk resultaten te zien, waar uw eigen cv tussen staat.

Op uw cv ziet u bovenaan een oranje knop 'bewerken'. Door deze aan te klikken, ziet u de velden van het cv en kunt u deze wijzigen. Scroll helemaal naar beneden op de pagina en u ziet de knoppen voor 'opslaan' en 'verwijderen'.

Daarmee kunt u uw curriculum vitae verwijderen, of een aangepast cv opslaan.

Inloggen en nieuw wachtwoord aanmaken

Bent u lid? Log dan in om toegang te krijgen tot alle mogelijkheden die de website biedt. Let op: u kunt niet inloggen met uw 'oude' wachtwoord. Maak hier een nieuw wachtwoord aan.

Let op: heeft u een wachtwoord aangevraagd en ontvangt u deze niet binnen 5 minuten dan gaat er iets mis. Vraag dan een tijdelijk wachtwoord aan bij Ledenservice. U kunt ook bellen met 030 6076 335.

Lees meer over vragen rond inloggen

Instellingen of voorkeuren aanpassen in uw profiel

Wilt u uw instellingen aanpassen? Of uw voorkeuren veranderen? Uw persoonlijke of zakelijke gegevens wijzigen? Een adreswijziging doorgeven? Ga dan naar uw profiel, klik op 'Bewerken' en maak uw keuze.

Opmerkingen en suggesties welkom

Heeft u opmerking of suggesties? We horen graag van u.

Aanpassingen aan de inhoud (toevoegen, wijzigen of verbeteren) voeren we binnen 2 werkdagen door. Aanpassingen in functies van de website duren langer: op basis van de binnengekomen tips plannen we deze stapsgewijs in. De aanpassingen krijgen prioriteit op basis van urgentie en impact voor de KNMT-leden die de website gebruiken.