Altijd op de hoogte

Als lid van de KNMT bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws binnen de tandheelkunde. Via KNMT.nl, de nieuwsbrieven van de KNMT en natuurlijk het Nederlands tandartsenblad. Het Mediacentrum kan u daarnaast helpen aan vakliteratuur.

KNMT.nl en nieuwsbrieven

Op KNMT.nl vindt u elke dag het laatste verenigingsnieuws. Daarnaast kunt u zich abonneren op de dagelijkse nieuwsbrief met mondzorgnieuws en/of de wekelijkse e-mailnieuwsbrief met verenigingsnieuws.

  • U abonneert zich op de dagelijkse en/of wekelijkse e-mailnieuwsbrief via uw profiel (kies bij 'E-mailings' voor dagelijkse en/of wekelijkse nieuwsbrief)

Nederlands tandartsenblad

Als lid ontvangt u gratis het Nederlands tandartsenblad tweewekelijks op de mat. Het Nt is een onafhankelijk vakblad met interessante interviews, vakinhoudelijke artikelen, casuïstiek en klachten uit de tandartspraktijk en uitgelichte feiten uit onderzoeken.

Mediacentrum

Wilt u informatie over een specifiek thema in de tandheelkunde? Het Mediacentrum van de KNMT helpt u aan vakliteratuur over ieder gewenst onderwerp in de mondzorg.