Ledenvoordeel bij partners

Als lid van de KNMT profiteert u niet alleen van de producten en diensten van de vereniging zelf maar kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke kortingen bij derden. Onderstaand ziet u met welke leveranciers wij voor u voordeelafspraken hebben gemaakt. Zo verdient u eenvoudig de kosten van uw lidmaatschap terug!

ZorgMail

Vanuit uw patiëntendossier elektronisch én veilig een bericht aan een collega versturen, met een röntgenfoto als  bijlage? Steeds meer leveranciers van tandartsinformatiesystemen hebben op verzoek van de KNMT een koppeling gerealiseerd met ZorgMail. Hiermee kunt u eenvoudig en veilig patiëntgegevens uitwisselen met andere zorgverleners en ziekenhuizen. KNMT-leden die zich voor 31 maart 2017 abonneren op ZorgMail betalen geen aansluitkosten.

Inkoop verbruiksmaterialen

Met het DentScan-systeem van DentCO kunt u eenvoudig prijzen vergelijken bij verschillende dental depots, uw voorraad beheren en bestellingen plaatsen. Sluit u zich aan bij DentCO dan is de implementatie van het DentScan-systeem voor u gratis (normaal tarief € 399,-). DentScan implementeren duurt een dagdeel. Hieronder valt het downloaden, printen en plakken van de barcodes, het installeren van de DentScan Scanmodule én een korte training aan het personeel over de werking van DentScan.

Meld u aan via DentCO o.v.v. een verzoek tot aanmelden waarbij u uw KNMT-lidmaatschapsnummer vermeldt.

Zorgverzekering

De KNMT biedt u collectiviteitskorting op verschillende ziektekostenverzekeringen.

Overige verzekeringen

De KNMT biedt u ook collectiviteitskorting op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering en verzuimverzekering.

Jaarstukken en belastingaangifte

Van helder accountancy, belastingadvies en consultancy richt zich volledig op ondernemers in de (mond)zorg. Exclusief voor leden van de KNMT heeft van helder een aanbod voor het opstellen van de jaarstukken en belastingaangifte. Van helder verzorgt deze jaarstukken voor KNMT-leden voor een bedrag van € 500 exclusief BTW en stelt daarbij ook een online boekhoudprogramma ter beschikking. Voor € 80 is ook de jaarrekening en de aangifte verzorgd. Deze aanbieding geldt alleen gedurende de praktijkmedewerking-/waarneemfase.

Van Mil Belastingadviseurs verleent diensten op fiscaal en administratief terrein. Het grootste deel van de cliënten is werkzaam in een medisch beroep en het kantoor heeft veel ervaring met de specifieke aspecten van o.a. mondzorg. Zij begeleiden daarnaast een steeds groter wordende groep van pas gestarte tandartsen en hebben daarom voor startende KNMT-leden, een aanbieding,

Website voor uw praktijk

Gaat u een website voor uw praktijk (ver)bouwen? Maak dan gebruik van de speciaal voor KNMT-leden ontwikkelde Praktijkwebsites van Pharmeon.

Tijdschriften voor de wachtkamer

  • Profiteer van ruim €200,- ledenvoordeel bij De Leestafel.

    Ontvang elke maand voor slechts €14,95 p/m een Leestafelpakket (Tandarts Pakket) met minimaal 15 nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie. De tijdschriften worden via PostNL aan u geleverd.

    Voor meer informatie, kijk op www.deleestafel/knmt.

  • Of kies voor het wachtkamerabonnement van ISS, ook met KNMT- ledenkorting.

Vakliteratuur

Abonneer u met 20% Korting op BSL Tandarts Totaal. U ontvangt dan 10x per jaar het vakblad TP Tandartspraktijk. krijgt online toegang tot de tandheelkundige boekencollectie en u heeft toegang tot geaccrediteerde bij,- en nascholing (actuele web-tv's, TP kennistoetsen en e-learnings).

Hulp bij prikaccidenten

Met KNMT-Prikpunt krijgen u en uw team 24/7 toegang tot adequate hulp bij prik-, bijt-, snij- en spataccidenten.

BHV-training

De KNMT heeft samen met Crisicom drie BHV-trainingen samengesteld die speciaal zijn toegesneden op de tandheelkundige praktijk: een basiscursus BHV, een nascholingscursus BHV en een calamiteitenworkshop.