Ledenvoordeel bij partners

Als lid van de KNMT profiteert u niet alleen van de producten en diensten van de vereniging zelf maar kunt u ook gebruikmaken van aantrekkelijke kortingen bij derden. Onderstaand ziet u met welke leveranciers wij voor u voordeelafspraken hebben gemaakt. Zo verdient u eenvoudig de kosten van uw lidmaatschap terug!

Inkoop verbruiksmaterialen

Met het DentScan-systeem van DentCO kunt u eenvoudig prijzen vergelijken bij verschillende dental depots, uw voorraad beheren en bestellingen plaatsen. Sluit u zich aan bij DentCO dan is de implementatie van het DentScan-systeem voor u gratis (normaal tarief € 399,-). DentScan implementeren duurt een dagdeel. Hieronder valt het downloaden, printen en plakken van de barcodes, het installeren van de DentScan Scanmodule én een korte training aan het personeel over de werking van DentScan.

Meld u aan via DentCO o.v.v. een verzoek tot aanmelden waarbij u uw KNMT-lidmaatschapsnummer vermeldt.

Zorgverzekering

De KNMT biedt u collectiviteitskorting op verschillende ziektekostenverzekeringen.

Overige verzekeringen: AOV, rechtsbijstand, verzuim, aansprakelijkheid

De KNMT biedt u ook collectiviteitskorting op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering en verzuimverzekering. Dat kan u  als KNMT-lid wel tot € 1.000,- per jaar korting opleveren!

VvAA

De KNMT werkt samen met de VvAA: voordeel en kortingen voor KNMT-leden

Meeús

De KNMT werkt samen met Meeús: voor korting op uw verzekeringen

Jaarstukken en belastingaangifte

Van Helder accountancy, belastingadvies en consultancy richt zich volledig op ondernemers in de (mond)zorg. Van Helder maakt op basis van de gescande administratie een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting voor een prijs van € 650 exclusief BTW. Het gebruik van het online administratiepakket is daarbij inbegrepen. Deze aanbieding is exclusief voor leden van de KNMT en geldt gedurende de fase als waarnemer/praktijkmedewerker.

Van Mil Belastingadviseurs verleent diensten op fiscaal en administratief terrein. Het grootste deel van de cliënten is werkzaam in een medisch beroep en het kantoor heeft veel ervaring met de specifieke aspecten van o.a. mondzorg. Zij begeleiden daarnaast een steeds groter wordende groep van pas gestarte tandartsen en hebben daarom voor startende KNMT-leden een aanbieding.

Website voor uw praktijk

Gaat u een website voor uw praktijk (ver)bouwen? Maak dan gebruik van de speciaal voor KNMT-leden ontwikkelde Praktijkwebsites van Pharmeon.

BHV-training

De KNMT heeft samen met Crisicom een aantal BHV-trainingen samengesteld die speciaal zijn toegesneden op de tandheelkundige praktijk: een basiscursus BHV, een nascholingscursus BHV en calamiteitenworkshops.

Wachtkamerscherm

Heeft u nog geen wachtkamerscherm? Als KNMT-lid krijgt u korting bij Zorgscherm en Wachtkamerschermen.

Tijdschriften voor de wachtkamer

  • Profiteer van ruim € 200,- ledenvoordeel bij De Leestafel.
    Ontvang elke maand voor slechts € 15,95 p/m een Leestafelpakket (Tandarts Pakket) met minimaal 15 nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie. De tijdschriften worden via PostNL aan u geleverd.
    Voor meer informatie, kijk op www.deleestafel/knmt.

  • Of kies voor het wachtkamerabonnement van ISS, ook met KNMT- ledenkorting.
     

Vakliteratuur

Abonneer u met 20% Korting op BSL Tandarts Totaal. U ontvangt dan 10x per jaar het vakblad TP Tandartspraktijk. krijgt online toegang tot de tandheelkundige boekencollectie en u heeft toegang tot geaccrediteerde bij,- en nascholing (actuele web-tv's, TP kennistoetsen en e-learnings).

Hulp bij prikaccidenten

Met KNMT-Prikpunt krijgen u en uw team 24/7 toegang tot adequate hulp bij prik-, bijt-, snij- en spataccidenten.

Total votes: 45