Helpt u ons met u te communiceren?

Wat vindt u van onze communicatie met u? Zet de KNMT de verschillende communicatiemiddelen op de juiste manier in? Raken we de juiste snaar of mag het wel wat subtieler, of juist agressiever? Mist u iets, of wordt u juist overvoerd met informatie?

De newsroom van de KNMT maakt gebruik van vele communicatiemiddelen om u van informatie te voorzien. Van traditioneel – zoals het Nederlands Tandartsenblad en nieuwsbrieven – tot modern – denk aan sociale media en video’s.

Waar wij echter alles weten van communiceren, weten wij veel minder van uw werkveld. Voor effectieve communicatie kunnen wij niet zonder de professionele visie van degene tot wie wij ons richten – tandartsen, orthodontisten en mka-chirurgen. Die visie vinden wij bij de Communicatie Adviesraad (CAR) van de KNMT.

We zoeken nu:

Twee leden voor de Communicatie Adviesraad

Wat vragen we?

  • Iemand met creatieve ideeën voor de communicatie van de KNMT.
  • Iemand die opbouwende feedback kan geven, een echte ‘meedenker’.
  • Iemand die vier keer per jaar in de avond naar Utrecht wil komen voor de bijeenkomsten van de Communicatie Adviesraad. Minimaal een daarvan is een brainstormsessie van de raad met een groep KNMT-leden.
  • Iemand die incidenteel advies wil geven aan de newsroom van de KNMT.

Wat bieden we?

  • U heeft eer van uw werk: met uw inbreng verbetert de communicatie van de KNMT.
  • U heeft een leuke tijd door aanwezig te zijn bij interessante en inspirerende bijeenkomsten met collega’s en de medewerkers van de newsroom van de KNMT.
  • U vergroot uw kennis van het vakgebied communicatie en communicatiemiddelen.
  • U ontvangt een passende vergoeding van € 90,- - € 130,- per vergadering (afhankelijk van uw reistijd) en een kilometervergoeding.

De zittingstermijn van leden van de Communicatie Adviesraad is in principe drie jaar. Deze termijn kan maximaal één keer verlengd worden.

Heeft u vragen over deze vacature? Neem contact op met Evert Berkel, eindredacteur newsroom KNMT, via tel. 030 – 60 76 251 of e.berkel@knmt.nl.

Stuur uw sollicitatie