Stagiair (marketing)communicatie

De KNMT, de vereniging die de belangen behartigt van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen, heeft vanaf juni 2019 plaats voor een stagiair (marketing)communicatie om ons te helpen bij het opzetten van overtuigende (online) marketingcommunicatiecampagnes.

Ben jij zelfstandig, energiek en proactief, kun je overtuigend schrijven en ben je een aanstormend talent in de (marketing)communicatie? Maak dan bij ons een mooie start van je loopbaan! Wij zoeken een collega die bruist van de ideeën en niet kan wachten om ze in daden om te zetten. En we zoeken iemand met wie het heel leuk werken is in ons zeskoppige team Communicatie.

Wat ga je vooral doen?

  • Je denkt actief mee over de beste manieren om de KNMT, de KNMT Academy, IQual, Praktijkvisitatie en andere diensten in de markt te zetten
  • Je ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van onze (online) marketingcampagnes
  • Je maakt content voor onze communicatiekanalen (KNMT.nl, Nederlands Tandartsenblad, e-mail, social media)

Wie zoeken wij?

  • Een vakkundige, creatieve, actieve, leergierige en hands-on stagiair
  • Met een passie voor (marketing)communicatie
  • En een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je weet alles af van social media en hebt interesse in digitale marketing
  • Je weet van wanten als het gaat om doelgroepgericht schrijven
  • Je volgt een relevante HBO- of universitaire opleiding

Wat bieden wij?

Stage lopen bij de KNMT betekent samenwerken met gemotiveerde collega’s aan interessante projecten. Je leert bij ons campagnematig en doelgroepgericht werken. Wil je pionieren, nieuwe dingen uitproberen en je eigen ideeën testen? Graag! Want wij willen van onze stagiairs leren, bijvoorbeeld over de nieuwste inzichten op hun vakgebied en hoe we die kunnen toepassen in onze vereniging.  Je krijgt een stagevergoeding van €350,- per maand. En je werkt in een leuk team!

Over de KNMT

De KNMT is de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

Bekijk de video over de KNMT

Met zo’n 55 collega’s behartigen we vanuit Utrecht de belangen van onze leden. Ook zetten we ons in om het dagelijks werk in de tandartspraktijk zo overzichtelijk mogelijk te maken. We willen een persoonlijke vereniging zijn. Eén waarmee tandartsen zich verbonden voelen en die patiënten helpt om de weg te vinden in de wereld van de mondzorg. Zodat we samen voor elkaar krijgen dat de mondzorg Nederland op topniveau blijft.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over de functie neem dan gerust contact op met Hans Scholten, hoofd Communicatie, per mail, of app of bel met 06 333 08 801. Wil je solliciteren, stuur dan je motivatie en cv naar personeelenorganisatie@knmt.nl.
 

Total votes: 65