Stagiair multimedia design

De KNMT zoekt per februari/maart 2019 een creatieve, energieke en eigenzinnige stagiair multimedia design.

De KNMT is de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. We werken aan optimale omstandigheden waaronder onze leden hun werk kunnen doen. En we willen de beste mondzorg voor hun patiënten.

Bekijk de video over de KNMT

Met zo’n 55 collega’s behartigen we vanuit Utrecht de belangen van onze leden. Ook zetten we ons in om het dagelijks werk in de tandartspraktijk zo overzichtelijk mogelijk te maken. We willen een persoonlijke vereniging zijn. Eén waarmee tandartsen zich verbonden voelen en die patiënten helpt om de weg te vinden in de wereld van de mondzorg. Zodat we samen voor elkaar krijgen dat de mondzorg Nederland op topniveau blijft.

Help jij ons daarbij? De KNMT zoekt namelijk een

Stagiair multimedia design (36 uur per week; bij voorkeur 5 maanden)

Wij zoeken een energieke collega die ons, kort gezegd, helpt aan beelden bij onze teksten. En we zoeken iemand met wie het leuk werken is in ons vijfkoppige team Communicatie & Public Affairs.

Wat ga je vooral doen?

 • Visuals en posts maken voor onze websites en social media (TwitterFacebook en LinkedIn)
 • Infographics maken over actuele thema’s in de mondzorg (bijvoorbeeld voor Allesoverhetgebit.nl)
 • Meedenken over de inzet van onze digitale kanalen in publieks- en ledencampagnes
 • Je collega's leren zelf beeld te bewerken voor online gebruik
 • Uiteraard is er volop ruimte voor eigen inbreng
   

Wie zoeken wij?

 • Een vakkundige, creatieve, nieuwsgierige, originele en leergierige stagiair
 • Die een kei is met foto, video en beeld maar ook een goed gevoel voor taal heeft
 • En die 3e of 4e-jaars student is aan een relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld (cross)mediavormgeving, webdesign, animatie, audiovisuele vormgeving, multimedia design, communication design)
   

Wat bieden wij?

Stage lopen bij de KNMT betekent samenwerken met gemotiveerde collega’s aan interessante projecten. Je leert bij ons campagnematig en doelgroepgericht werken. Wil je pionieren, nieuwe dingen uitproberen en je eigen ideeën testen? Graag! Want wij willen van onze stagiairs leren, bijvoorbeeld over de nieuwste inzichten op hun vakgebied en hoe we die kunnen toepassen in onze vereniging. Oh ja, en dan bieden we je ook nog een prima stagevergoeding van 300 – 325 euro per maand.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over de functie neem dan gerust contact op met Hans Scholten per mail of tel. 030 6076 318. Wil je solliciteren stuur dan zo snel mogelijk je motivatie, cv en een aantal voorbeelden van recent werk naar personeelenorganisatie@knmt.nl. De exacte duur van de stage is in overleg. Je standplaats is Utrecht.

Total votes: 59