Afsprakenagenda ’Patiëntenboek 2018’ verschenen

13 december 2016

Het nieuwe Patiëntenboek van de KNMT is verschenen. In deze agenda kunnen tandartsenpraktijken afspraken met patiënten in 2018 vastleggen. KNMT-leden die hebben aangegeven het Patiëntenboek te willen ontvangen, hebben deze inmiddels bezorgd gekregen.

Er zijn twee varianten van het Patiëntenboek, eentje met afspraken van10 minuten en eentje met afspraken van 15 minuten.

Patiëntenboek 2018 niet gekregen?

Bent u niet geabonneerd op het Patiëntenboek en wilt u deze voortaan ontvangen? Pas uw profielinstellingen aan (kies ‘Bewerken’ om uw instellingen te zien en deze aan te passen). U ontvangt dan automatisch de eerstvolgende editie.

Bent u niet geabonneerd op het Patiëntenboek en wilt u de recent verschenen editie ontvangen? Bestel alsnog een exemplaar.

Patiëntenboek 2018 gekregen?

Bent u geabonneerd op het Patiëntenboek en wilt u deze niet langer ontvangen? Pas uw profielinstellingen aan (kies ‘Bewerken’ om uw instellingen te zien en deze aan te passen).

Heeft u het Patiëntenboek ontvangen en wilt u meer exemplaren bestellen? Bestel extra exemplaren.

Patiëntenboek 2017 nabestellen?

Het recent verschenen Patiëntenboek is voor 2018. Wilt u alsnog de editie voor 2017 ontvangen? Het Patiëntenboek 2017 kunt u nabestellen.

Patëntenboeken 2017 en/of 2018 bestellen 

0 reacties op Afsprakenagenda ’Patiëntenboek 2018’ verschenen