Filters

Praktijkbemiddeling

Zoekt u een praktijk of wilt u uw praktijk verkopen? Meld u dan aan bij praktijkbemiddeling van de KNMT. Deze exclusieve service voor KNMT-leden verbindt startende praktijkhouders met collega’s die willen stoppen. Vertrouwelijk en zonder tussenkomst van derden.

Praktijk overnemen/kopen

Zoekt u een praktijk ter overname dan biedt praktijkbemiddeling 2 manieren om met aanbieders hiervan in contact te komen:

  1. U raadpleegt de online lijst van praktijken ter overname/te koop en neemt bij interesse contact op met Ledenservice; 

Lijst van praktijken ter overname/te koop

  1. U meldt u aan als praktijkzoekende en krijgt van de ledenservice een e-mailnotificatie van aanbieders die aan het gewenste profiel voldoen. 

Meld u aan als praktijkzoekende

Praktijk openbaar aanbieden via de website

Wanneer u uw praktijk openbaar te koop wilt aanbieden maakt u dit eenvoudig via onze website kenbaar aan uw collega-KNMT-leden. Na het invullen van het aanmeldformulier plaatst Ledenservice in overleg met u een beknopte omschrijving op website. Diezelfde Ledenservice is vervolgens contactpersoon voor geïnteresseerde potentiële kopers en verwijst deze eventueel door naar u of uw contactpersoon.

Aanmeldformulier praktijk aanbieden

Praktijk aanbieden via stille bemiddeling

Het is ook mogelijk om uw praktijk via stille bemiddeling bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. In dat geval geeft u bij het invullen van het online bemiddelingsformulier aan dat u niet wilt dat wij uw praktijk vermelden op de website. Ledenservice brengt uw praktijk dan gericht per e-mail onder de aandacht van potentiële kopers die passen bij uw praktijkprofiel. Bij interesse verwijst Ledenservice de betreffende ondernemer door naar u of uw contactpersoon.

Persoonlijke begeleiding door derden

Regelt u de verkoop of het aankooptraject van uw praktijk graag in samenspraak met een externe partij? De adviseurs van de VvAA geven u tegen een speciaal KNMT-tarief antwoord op uw ondernemersvragen.

Privacy gewaarborgd: lees de gebruiksbepaling