Inhoud cursus

Stel je eens voor dat de Inspectie onverwachts bij je op bezoek komt... Is je praktijk op orde? Weet je wat je kunt verwachten als de Inspectie langskomt? Aan de hand van concrete casussen laat de cursusleider je zien of de praktijk op orde is en hoe je de praktijk op orde houdt. Je leert hoe je je op een onverwacht bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden, waarbij we door de bril van de inspecteur kijken: waar liggen de knelpunten en uitdagingen in jouw praktijk? In een paar uur weet je hoe je je op een bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden. Je krijgt praktische tips en tools mee en na de cursus weet je welke aandachtspunten voor jouw praktijk belangrijk zijn.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en hun team die willen weten hoe zij hun praktijk op orde moeten krijgen en voor diegenen die willen weten wat ze kunnen verwachten bij een bezoek van de Inspectie.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 3 KRT-punten toegekend. 

Inschrijven

ONLINE
  • 21-01-2022
13:30 - 17:00 uur
€ 145,00 / € 225,00
ONLINE
  • 18-02-2022
19:00 - 22:00 uur
€ 145,00 / € 225,00

De cursus zal online gegeven worden middels Zoom. Hiervoor krijg je voorafgaand aan de cursus de gebruiksgegevens toegestuurd. 

Komt de cursusdatum jou niet uit of is de cursus vol?

Heb je interesse in deze cursus maar past de datum niet in je agenda of is de cursus vol? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, want dan geven wij jou een seintje als de nieuwe data bekend zijn. 

Incompany training

Deze cursus bieden wij ook incompany aan. Heb je interesse in een training bij jou in de praktijk? Laat dan je gegevens en voorkeuren achter, dan nemen wij contact met je op.

Ik wil meer weten over de incompany training

 

Cursusleider

Maaike de With, beleidsadviseur opleiding en professionalisering bij de KNMT, trainer en coach, heeft jarenlange ervaring binnen de tandheelkunde. Adviseren en trainen van teams, onder andere op het gebied van het naleven van wet- en regelgeving, dat is wat zij, als adviseur kwaliteit & beleid, met veel enthousiasme jarenlang binnen tandartspraktijken heeft gedaan...

lees meer ⌄

Beoordeling

8,5
"Was allemaal keurig verzorgd en professioneel. Maaike de With is een heel begenadigd spreker, heel toegankelijk ook. Top!"

Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht

academy@knmt.nl
030 - 60 76 370