Nog twee seminars Praktijkoverdracht op komst

17 augustus 2016
Samenwerken

Overweegt u uw praktijk binnen afzienbare tijd over te dragen? Kom dan naar de speciale seminars die de KNMT de komende tijd organiseert.

In een twee uur durend seminar hoort u waar u allemaal aan moet denken als u uw praktijk beëindigt of overdraagt. Ook wordt u geïnformeerd over de fiscale ins- en outs. Na afloop kunt u met collega's van gedachten wisselen over deze grote stap.

Er zijn praktijkoverdrachtseminars op, maandag 10 oktober 2016 (19.00 - 21.30 uur) en vrijdag 20 januari 2017 (10.00 – 12.30 uur). Het seminar op maandag 10 oktober is speciaal bedoeld voor wie overweegt zijn praktijk aan een keten over te doen. Tijdens dit seminar zijn vertegenwoordigers van ketens aanwezig.

Sprekers tijdens de seminars zijn KNMT-specialist Harry Korver (Wat komt er bij praktijkoverdracht kijken?) en Rinie Roosen (van BDO; over fiscaliteiten voor- en tijdens praktijkoverdacht).

De seminars vinden plaats bij de KNMT in Nieuwegein, zijn inclusief broodmaaltijd en zijn gratis toegankelijk voor leden.

Geef u op voor een van de seminars Praktijkoverdracht

Lees meer over: Praktijkoverdracht

0 reacties op Nog twee seminars Praktijkoverdracht op komst