PrikPunt

KNMT-Prikpunt-leden krijgen 24/7 toegang tot adequate hulp bij prik-, bijt-, snij- en spataccidenten. Zo voorkomt u erger.

Kosten

Voor € 75,- per praktijk per jaar kunnen u en uw personeelsleden bij prik-, snij-, bijt- krab- of spataccidenten een jaar lang, 24/7 een beroep doen op onze branche experts. Is er naast de telefonische diagnose en hieruit volgend advies een fysieke vervolgbehandeling nodig, dan rekent u deze per incident apart af. Als PrikPunt-lid betaalt u voor de vervolgbehandeling € 365,-

Geen lid van PrikPunt en toch hulp nodig?

Dan betaalt u € 500,- voor de diagnose en het advies. Plus € 500,- in geval er een vervolgbehandeling nodig is.

Gratis bij de KNMT-Verzuimcombinatie

Maakt u gebruik van de KNMT-verzuimcombinatie van De Amersfoortse? Dan maakt PrikPunt onderdeel uit van uw polis en hoeft u de module KNMT-PrikPunt niet meer af te nemen.

Handige app

Voor uw gemak en veiligheid is er ook de KNMT-PrikPunt app. Met deze web app hebben u en uw medewerkers direct toegang tot de PrikPunt meldlijn en belangrijke informatie.

Direct handelen

Prikaccidenten. 75% van de tandartsen krijgt er op enig moment mee te maken. En loopt dan kans op een besmetting met bijvoorbeeld Hepatitis B, C of hiv. Direct handelen is het devies. Eerst door uzelf, om direct hierna te worden opgevolgd door een deskundig advies van experts in de voor onze branche-specifieke risico’s: KNMT-Prikpunt. KNMT-PrikPunt is een samenwerkingsproduct van de KNMT en VaccinatieZorg.

Prikaccidenten. Voorkom erger.

Prik-, bijt-, snij-, krab- of spataccident? Kom direct in actie. Of beter nog: zorg dat dit soort incidenten niet in uw team/praktijk voorkomt. Lees ook alles over vaccinaties en titerbepaling.