Filters

Nut en noodzaak van richtlijnen

Datum en locatie

Dinsdag 22 oktober 2019 - 19.00 t/m 21.30 uur - 's Hertogenbosch - Meld u hier aan

Een uur voorafgaand aan de cursus staat er broodbuffet klaar. U kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden op het inschrijfformulier.

Inhoud cursus

Praktijkrichtlijnen, hoe komen ze eigenlijk tot stand? Waarom zijn ze zo belangrijk voor de tandartsen en hun team? Hoe kunt u deze (klinische) praktijkrichtlijnen gebruiken in de dagelijkse praktijk, zodat het onderdeel uitmaakt van een geheel systeem van deskundigheidsbevordering? Want eerlijk is eerlijk, de mondzorg kent veel  richtlijnen (en er zijn er nog een aantal in de maak). Niet gek dus, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Wil van der Sanden vertelt op zijn zo herkenbare, fascinerende manier hoe u als tandarts de richtlijn voor u kunt laten werken.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die willen weten hoe ze praktijkrichtlijnen zinvol en zonder stress kunnen inzetten in de praktijk, waardoor ze een nog beter praktijkresultaat kunnen neerzetten.

Over Wil van der Sanden

Wil van der Sanden houdt zich sinds 1998 (onderzoeksmatig) bezig met aspecten van  kwaliteit van mondzorg, in het bijzonder praktijkrichtlijnen. Hij schreef daar  in 2003 een proefschrift over en participeert in diverse deskundigheidsbevorderende commissies en organisaties. Werkt parttime aan Radboudumc en in de algemene praktijk. Naast verzorgen van lezingen, publiceert hij regelmatig over richtlijnen en hun toepassing.
 

 

Kosten

KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van KNMT-lid

€ 50,-
€ 50,-
Niet KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van niet KNMT-lid

€ 145,-
€ 145,- 

* Medewerker uit de praktijk: praktijkmanager, mondhygiënist en preventie-, balie-, tandartsassistent.

Aanmelden

 

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370