Scholing

Voor het leveren van goede zorg, is het van belang dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven. De KNMT biedt platforms en instrumenten om je daarbij te helpen, zoals de KNMT Academy en IQual.

KNMT Academy

De KNMT Academy ondersteunt tandarts(specialist)en en hun team met praktische online cursussen en cursussen op locatie. De Academy richt zich op alle aspecten die naast het tandheelkundig-medisch handelen een belangrijke rol spelen in de praktijk, zoals wet- en regelgeving, praktijkorganisatie, communicatie en ontwikkeling. 

Naar het cursusaanbod

In company training: een cursus op maat bij jou in de praktijk

De KNMT Academy verzorgt ook in company trainingen. Je volgt dan een cursus gewoon bij jou in de praktijk, want dáár gebeurt het per slot van rekening. Kies bijvoorbeeld voor de cursus Praktijk op orde of Ergonomie in de praktijk. Maar denk ook eens aan een training-op-maat uit één van de programma's van Team op sterkte. Koppel een lunch of een diner aan de training et voilà: je leerzame teambuildings-uitje is een feit.

Meer informatie over de KNMT Academy

Online kennisomgeving: de ingang voor jouw online bij- en nascholing

Een cursus of e-learning volgen waar en wanneer het jou uitkomt? Of jouw kennis over een richtlijn testen met een kennistoets? Je regelt het via de online kennisomgeving van de KNMT. Het uitgebreide aanbod biedt voor elk wat wils, is gratis te gebruiken door KNMT leden én levert KRT-punten op.

Visitatie

Leer van een kijkje in de keuken van een ander met KNMT Praktijkvisitatie.

Of doe onderlinge visitatie met jouw IQual-groep.

IQual

Met IQual verdiepen tandartsen zich groepsgewijs in interessante thema's in de tandheelkunde.

Bij- en nascholing