Filters

Persoonlijk Leiderschap

Data & locaties

Donderdag 17 oktober 2019 - 19.00 t/m 21.30 uur - Amsterdam - Meld u hier aan

Een uur voorafgaand aan de cursus staat er broodbuffet klaar. U kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden op het inschrijfformulier.

Inhoud

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u de situatie niet meer onder controle heeft of dat u leeft bij de waan van de dag? Merkt u dat u soms stress ervaart of uitgeblust thuiskomt? 
Met de cursus persoonlijk leiderschap krijgt u weer grip op uw leven en kunt u weer focussen op uw doelen en op wat u echt belangrijk vindt. Zo werkt u met meer plezier en heeft u na uw werkdag nog genoeg energie over voor andere activiteiten.

Deze interactieve training heeft zowel een theoretische als een praktische invulling. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen, knelpunten of onduidelijkheden uit uw dagelijkse werk voor te leggen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door voorafgaand aan de training een praktijkcasus in te dienen die tijdens de training geanonimiseerd behandeld wordt. Zo ontdekt u tijdens deze  avond hoe u, met behoud van eigen authenticiteit, in staat bent om met meer plezier te werken.

Na deze training:

  • Bent u in staat uw grenzen aan te geven en te bewaken
  • Kunt u “nee” te zeggen 
  • Kunt u omgaan met “ja maar”
  • Kunt u uw zelfvertrouwen vergroten
  • Kunt u de effecten van uw gedrag op uzelf en uw omgeving waar nemen
  • Bent u in staat om te reflecteren op uw eigen gedrag
  • Bent u in staat uw non verbale communicatie bewust in te zetten
  • Kunt u switchen tussen de verschillende niveaus van luisteren
  • Kunt u aan de slag met antwoorden op concrete vragen uit uw eigen praktijksituatie

De werkwijze in de training is afwisselend, interactief, informatief en opbouwend. De training geeft nieuwe inzichten en speelt in op praktijksituaties. Ook is er ruimte om in te gaan op individuele casuïstiek, zodat u na de training direct aan de slag kunt met inzichten voor uw eigen praktijk.

Voor wie?

De training is bedoeld voor (praktijk houdende) tandartsen in een tandartsenpraktijk.
Afhankelijk van de groepsgrootte (15-20 deelnemers) is er in meer of in mindere mate ruimte voor interactie en het uitwerken van ingebrachte praktijkvoorbeelden.

Cursusleider

Charlotte van den Wall Bake is coach/trainer en heeft ook enkele boeken op haar naam staan o.a. 'Communicatie in de tandartspraktijk'. Al tientallen jaren begeleidt zij mens en teams bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij heeft een achtergrond als HR-adviseur en manager. Haar aanpak is gericht op persoonlijk inzicht en vaardigheden in combinatie met samenwerken (ook bij weerstand en veranderingen) en communicatie, denk aan adviesvaardigheden, beïnvloedingsstijlen, effect van gedrag en leiderschap. Charlotte handelt op basis van kennis, ervaring en vanuit haar gevoel.

Kosten

KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van KNMT-lid

€ 130,-
€ 130,-
Niet KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van niet KNMT-lid

€ 260,-
€ 260,- 

* Medewerker uit de praktijk: praktijkmanager, mondhygiënist en preventie-, balie-, tandarts- assistent.

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370
Total votes: 11