Filters

Waterkwaliteit

Data & locaties

Maandag 16 september 2019 - 19.00 t/m 21.30 uur - Eindhoven - Meld u hier aan
Maandag 25 november 2019 - 19.00 t/m 21.30 uur - Bergen op Zoom - Meld u hier aan

Een uur voorafgaand aan de cursus staat er broodbuffet klaar. U kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden op het inschrijfformulier.

Inhoud

De richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken geldt alweer enige tijd. De relatie tussen waterkwaliteit en infectiepreventie is evident. Tijdens deze lezing krijgt u inzicht in het hoe en wat van een goede waterkwaliteit in de praktijk. Aan de orde komen bijvoorbeeld de wijze van spoelen en desinfecteren van het waterleidingssysteem van de behandelunit, en de manier van controle van de kwaliteit van het unitwater om legionella tegen te gaan.

Cursusleider

Dr. Alexa Van Bruchem-Laheij studeerde in 2002 af als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Daarna studeerde ze in 2007 cum laude af als tandarts aan ACTA. In 2014 is ze gepromoveerd bij de Afdeling Preventieve Tandheelkunde van ACTA op de rol van het orale microbioom bij orale mucositis. Ze is eigenaar van een tandartsenpraktijk in Voorschoten. Ze is tevens als post-doc onderzoeker verbonden aan de afdelingen Preventieve Tandheelkunde en MTI van ACTA, waar ze zich onder andere bezighoudt met Hygiëne en Infectiepreventie in de Tandheelkunde.

Ervaringen

''Goede combinatie van theorie en praktische toepassing, duidelijke presentatie.''
''Hele waardevolle, nuttige kennis opgedaan.''
''Een nuttige cursus, in korte tijd op de hoogte van de theorie en praktische uitwerking van dit onderwerp. Ik ben blij dat ik deze cursus heb bijgewoond!''

Kosten

KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van KNMT-lid

€ 50,-
€ 50,-
Niet KNMT-leden
Medewerker uit de praktijk* van niet KNMT-lid

€ 145,-
€ 145,- 

* Medewerker uit de praktijk: praktijkmanager, mondhygiënist en preventie-, balie-, tandarts- assistent.

 

Meer informatie: Neem contact op via academy@knmt.nl of 030 - 60 76 370

Tags tandartsen