Filters

KNMT voor studenten

De KNMT is er ook voor studenten Tandheelkunde - zij zijn immers de tandartsen van de toekomst! Daarom bieden we het speciale studentenlidmaatschap. Daarmee ben je gedurende je studie gratis lid en kun je al meteen profiteren van de voordelen die de vereniging biedt.

Student Tandheelkunde? Meld je aan voor het gratis KNMT-studentlidmaatschap

Tot en met het jaar waarin je BIG-geregistreerd wordt, ben je gratis lid van de KNMT. Na je afstuderen loopt het studentlidmaatschap automatisch af. We bieden je dan een voordelig starterslidmaatschap aan.

Wat biedt het KNMT-studentlidmaatschap?

Altijd op de hoogte

Je ontvangt gratis het Nederlands Tandartsenblad op de mat. Het NT is een vakblad met nieuws, interviews, vakinhoudelijke artikelen en casuïstiek uit de tandartspraktijk. Je kunt je ook abonneren op de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van de KNMT, met actualiteiten en activiteiten van de vereniging. En er is de speciale Facebook-pagina van de KNMT voor studenten.

Uit het Nederlands Tandartsenblad: 'Help, hoe overleef ik mijn studietijd?!'

Lees het online studentenmagazine

​Voordelige verzekeringen

We bieden je korting op verzekeringen. Bijvoorbeeld de voordelige KNMT Ziektekostenverzekering. Speciaal voor de studentleden van de KNMT biedt verzekeringsadviseur Aon daarnaast een aantrekkelijk geprijsd verzekeringspakket afgestemd op de student tandheelkunde. Hierin is opgenomen dekking voor aansprakelijkheid en inboedel, naar wens uit te breiden met een doorlopende reisverzekering.

Hulp bij je (bij)baan of stage

Je kunt een (bij)baan of stage vinden in de KNMT Vacaturebank door in vacatures te zoeken of door je cv te plaatsen. En als je werk gevonden hebt, helpen we je op onze website met tips en adviezen over je arbeidscontract. Heb je vragen dan kun je terecht bij de KNMT-Ledenservice. Over bijvoorbeeld de beroepsuitoefening, de praktijkvoering, tarifering, verzekeringen, administratieve zaken, de wet BIG en andere wet- en regelgeving. Ook vragen over omgaan met conflictsituaties of klachten kun je hier kwijt. De Ledenservice is bereikbaar op telefoonnummer 030-6076380 of per email via ls@knmt.nl.

Beurs buitenlandstages

Ga je voor je studie op stage naar het buitenland? Dan steunt de KNMT je graag met een stagevergoeding van 150 euro. 

KNMT-Studentencongres

Speciaal voor haar (master)studentleden organiseert de KNMT jaarlijks in oktober een studentencongres.  

Actief op jouw faculteit

De KNMT steunt en werkt samen met de tandheelkundige faculteitsverenigingen Favervuta, TFV Nijmegen en Archigenes. Ook zijn wij betrokken bij activiteiten zoals de introductiedagen voor eerstejaars, de Dental Management Game en Het Praktijkforum (in Nijmegen). En we geven regelmatig colleges.

Hulp direct na je afstuderen

Na je afstuderen kun je het studentlidmaatschap direct omzetten in een starterslidmaatschap.

Speciaal voor studenten Tandheelkunde die net zijn afgestudeerd of binnenkort gaan afstuderen is er het Startersgesprek, waarin we je in een op jouw wensen en situatie afgestemd gesprek helpen om een vliegende start te maken in je loopbaan. We geven je daarin onafhankelijk advies. En we doen nog meer om je loopbaan te kickstarten.

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

Startende tandarts Leslie Elenbaas | KNMT. Groot genoeg om er speciaal voor jou te zijn from KNMT op Vimeo.

KNMT. Groot genoeg om er speciaal voor jou te zijn.

Total votes: 187