facebook

6 NT-rubrieken om op je gemak nog eens na te lezen

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Lezen nt app tablet
Elf keer per jaar valt het Nederlands Tandartsenblad (NT) op de mat bij de leden van de KNMT. Veel van de stukken uit het blad kun je ook online inzien. We zetten 6 rubrieken op een rijtje om op je gemak nog eens na te kijken.

1. Wat is dat nou?

In elk nummer bespreken de mka-chirurgen prof. dr. Jan de Visscher en dr. Erik van der Meij een afwijking in de mond en wat de tandarts ermee kan. Online de populairste NT-rubriek!

2. De mondzorg in 2030

Regelmatig nodigt het NT een voorzitter van een van de wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg uit om een blik in de glazen bol te werpen. Ze vertellen hoe ze denken dat hun vakgebied er in 2030 uit zal zien.

3. Dagboek van een tandarts

Leef elke maand mee met het feuilleton ‘Dagboek van een tandarts’, over de 28-jarige Bente van Leeuwen, die sinds 4 jaar als tandarts werkt.

4. NT-kennistoets

Het loont om het NT elke maand even door te lezen: wie daarna de kennistoets maakt die bij het desbetreffende nummer hoort, verdient 1 KRT-punt per keer (alleen voor leden).

5. Groeten uit…

Stage lopen in het buitenland: wat maken de studenten Tandheelkunde mee?

6. Beklaagdenbank

In elk nummer staat een samenvatting van een zaak van een patiënt tegen een tandarts. Wat was er aan de hand en hoe liep het af? Een onafhankelijk deskundige becommentarieert vervolgens de zaak.

Terugbladeren?

Alle edities van het Nederlands Tandartsenblad kun je nalezen in het archief op de website of in de KNMT-app.

ledenvoordelen
NT/Dentz

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen