Eerste cursussen KNMT Academy 2019 zijn bekend

08 november 2018

Nu het einde van het jaar in zicht is en de laatste cursussen van de KNMT Academy van 2018 op de agenda staan, is ook het nieuwe cursusprogramma voor 2019 in de maak. De eerste cursussen zijn bekend: zo staan de cursussen ‘Agendaplanning’ en ‘Lean in de praktijk’ op de planning voor het nieuwe jaar.

Agendaplanning

In de cursus Agendaplanning leert u de basisprincipes en valkuilen rondom een effectieve agendaplanning. Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn onder andere omgaan met no-shows, veel voorkomende uitdagingen in de dagelijkse agenda en je eigen flow en ritme in de agenda creëren. De cursus Agendaplanning vindt plaats op 23 januari in Amsterdam .

Schrijf u nu aan voor de cursus Agendaplanning!

Lean in de praktijk

Lean is een bekende managementfilosofie met praktische tools en inzichten die een praktijk helpen de organisatie continu te verbeteren. De focus in deze cursus ligt op het creëren van waarde voor de patiënt. We laten zien hoe dat in het bedrijfsleven en bij andere praktijken gaat en hoe je dit zelf in de praktijk in de mondzorg kunt toepassen. Op 13 februari kunt u deze cursus volgen in Utrecht. 

Schrijf u nu in voor de cursus Lean in de praktijk!

Alexander Tolmeijer als cursusleider

Beide cursussen worden gegeven door Alexander Tolmeijer, naast praktiserend tandarts is hij ondernemer, is hij oprichter van onder andere Medisch Ondernemen en Dentiva en bestuurslid van de Council of European Dentists (CED). Hij schreef samen met twee andere auteurs het boek ‘Communicatie in de tandartspraktijk’. 

Total votes: 15
Lees meer over: KNMT-Academy

0 reacties op Eerste cursussen KNMT Academy 2019 zijn bekend